Cavitation – RF

cavitation_rf

Cavitation – RF

Η πιο δραστική και τελευταίας τεχνολογίας μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής. Βοηθά στην απώλεια τοπικού πάχους, αλλά και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Βασίζεται στην χρήση υπερήχων - οι οποίοι προκαλούν διάσπαση των λιποκυττάρων - και λειτουργεί σαν την λιποαναρρόφηση.

Ο όρος Cavitation σημαίνει σπηλαίωση και ορίζει την μέθοδο κατά την οποία η δόνηση που προκαλούν οι υπέρηχοι διαλύουν την μεμβράνη των λιποκυττάρων τα οποία τότε πεθαίνουν και αποπίπτουν.
Ο όρος RF σημαίνει ραδιοσυχνότητα. Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται πολλά χρόνια στην αισθητική. Μέσω της θερμότητας που δημιουργείται μέσα στους ιστούς διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι πρωτεΐνες αυτές προάγουν την ελαστικότητα του δέρματος και την σύσφιγξη του.

Ο συνδυασμός λοιπόν του Cavitation και του RF βοηθά στην απώλεια λίπους τοπικά, στην σύσφιγξη του δέρματος και στην λείανση της κυτταρίτιδας.
Η μέθοδος Cavitation εφαρμόζεται στους μηρούς, στους γλουτούς στο εσωτερικό μέρος των γονάτων, στα πλαϊνά της κοιλιάς και στα χέρια.
Η μέθοδος RF εφαρμόζεται στις ίδιες περιοχές με το Cavitation αλλά και στο πρόσωπο με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Και οι δυο μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν με μεσοθεραπεία ή λεμφικό μασάζ, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Συνήθως χρειάζονται απο 6-10 συνεδρίες για να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Greek
English Greek